Om Mig

minderne er værd at holde fast på i livet… jeg vil meget gerne hjælpe dig med det 

om mig

Jeg driver min enkelmandvirksomhed ”kliklik.dk”, som gerne skulle forestille lyden af udløseren på kameraet og computermusen, jeg bruger til redigeringsarbejdet.

Personen ”Hamid”: Nærværende og uformel

Det føltes godt da jeg allerede i mine tidligere år i Danmark – 1990 – fandt ud af, at danskerne ikke gå op i formaliteter og titler, som man f.eks. har i Tyskland. Så det er også det, jeg gerne vil praktisere.

Min historie omkring fotografering starter i 1980, hvor jeg fik mit allerførste kamera; ”Praktica BC1 Electronic”, et udmærket østtysk mærke. Det var analoge tider, men af praktiske årsager har jeg aldrig nørdet med fremkaldelsesprocessen. Jeg var interesseret i at tage billeder, dog uden at vide hvad jeg skulle gøre for at tage et godt billede. Jeg måtte bare prøve mig frem. Og det lykkedes endelig på et tidspunkt.

Den evige proces

Jeg er sjælendt 100% tilfreds med billeder efter en optagelse, for mine øjne leder efter detaljer, der kunne have været anderledes. Jeg synes derfor, jeg er i en evig oplæringsproces, og af samme grund opsøger jeg modeller til at øve mig på. Så du har også mulighed for at melde dig frivilligt, hvis du synes, du vil udfordres.

Min mission

Det er at skabe billeder, jeg vil være stolt af at stå ved. Billeder, som tilfredsstiller kunderne og vækker deres beundring. Med udgangspunkt i kundens behov, gør jeg mit bedste for at imødekomme kundens ønsker, så sessionen bliver til en succesoplevelse. 

Min vision

Videreudvikling af min kunst og person. Og så skal fotografi forblive min ”hobby”, som fører til mange tilfredse kunder, jeg kan leve af.

MIN LØFTE TIL DIG

Vores samarbejde vil være baseret på gensidig respekt og nærvær. Det skal gerne være en sjov oplevelse for os, som bliver husket længe efter… ligesom de billeder, der bliver skabt.