Fotografen Om Mig

Få ord om mig Howdy Friend

Velkommen på min personlige hjemmeside!

Mit navn er Hamid Aminrezai

Jeg er en professionel fotograf, bosat på nordfyn. Jeg håber, at du vil nyde min fotoportefølje, og derefter kan vi skabe noget fantastisk sammen!

Gennem linsen ser man anderledes på mennesker og omgivelser, og jeg vil gerne vise dig denne forskel. Det lærte jeg fra jeg var 14-15 år, da jeg første gang tog billeder med analog kamera. Efter det med mange års praksis og et brændende ønske om at lære mere om kunsten “fotografi”, tog jeg et to årig uddannelse ved fotografmester Kim Skovsby i Odense og genopbyggede et endnu mere solid fundament i min viden og endnu bedre kontrol over mit digitale kamera.

Jeg har lært de teknikker, der hjælper mig i mit arbejde med moderne brands og virksomheder. Og alt dette kan være dit.

Bare tag kontakt.

0
Awards Won
0
Projects Done
0
Happy Clients
0
Greatest Shots

Hvor magien sker det kan ske hvor som helst

Dette var stedet, hvor jeg kunne arbejde med lys og skygger for at skabe noget genialt. Jeg taler om mit fotostudie, der lå på “Havngade 100F, 5000 Odense C“. Her har jeg mødt mange af mine kunder og modeller, hvor vi sammen skabte deres fotoportefølje i behagelig og professionel atmosfære.

Studiet er desværre opsagt, men jeg ser frem til mulighed for en ny lokation at byde sig. Jeg kan i mellemtiden tilbyde udendørs sessioner eller ovre hos dig der hjemme eller i virksomheden.

Hvordan sker det Redigering

Nogle gange kan du ikke se resultatet uden direkte sammenligning. Så jeg viser dig direkte sammenligningsbillede før og efter behandling, hvor jeg lavede retoucheringsfoto, justeret på lyset og forbedre farvelysstyrken.

Meget bedre, ikke!

Vær en del a processen Fotografering

Back to Top
Close Zoom