fotografen

Forfrisk din hukommelse med gode værdifulde billeder… de gør dig glad

Jeg er nået der i min fotograf karriere, hvor jeg visualisere mulige scenarier af et emne i rå billeder. Og så begynder jeg at bygder op på dem i hovedet.  Det er også fordi alting bliver skabt to gange. Først som et troværdig billede i skaberens hoved, og bagefter i virkelighed. Jeg nyder hele processen enormt meget, for jeg bearbejder billedet gentagende gange i hovedet indtil det bliver ført i liv i virkelighed. 

Jeg har fotograferet i mange år – faktisk helt siden 1980. Jeg var ganske selvlært indtil for 5 år siden, men et overtal af tilfældige resultater på billeder, jeg tog – og selvfølgelig gentagende frustrerende øjeblikke, fik mig til at tage en 2-årig weekend uddannelse ved fotograf mester Kim Skovsby, hvor jeg bedre begyndte at forstå hvad, jeg lavede. Og så begyndte jeg at få kontrol over billederne. Jeg har aldrig fortrudt min investering i uddannelsen, for ikke kun jeg fik kontrollen over kameraet, men også startede gode relationer til en hel masse spændende kloge mennesker, som jeg kan spare med fagligt. 

Jeg føler mig efterhånden så veludrustet, at jeg søger internationalt anerkendelse på mine billeder, hvilket har båret frugt. Jeg er nu stolt og beæret over at have fået en officiel anerkendelse som “Publiceret Fotograf, tilbage august 2021. Jeg har bl.a. fået anerkendelse på 6 af mine billeder indtil i dag – 29 maj 2022. Jeg vil gerne invitere dig til at se på 1x.com. Alle billederne på 1x.com bliver nøje vurderet af eksperter med mange års erfaring og så bliver de publiceret på siden HVIS de kommer igennem nåleøjet. Læs mere om 1x.com på https://1x.com/about

Jeg går først og fremmest efter nydelsen i en opgave. Men jeg vil ikke lægge skyld på, at portrætter af mennesker giver mig mest. Det kan enten være i studiet, hvor jeg udfordrer mig selv med at lege med lys, eller også udendørs, hvor “mother nature” skaber det rigtige lys. Men selvom jeg ikke har gjort det til mit hoved erhverv, betyder det ikke, at arbejder gratis. Jeg opkræver små beløb, hvilke reflekterer min respekt og entusiasme for mine værker frem for økonomiske motiver. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig og om dit behov for gode billeder. Du kan nemt komme i kontakt med mig på kontakt siden her: www.kliklik.dk/kontakt