fotografen

Forfrisk din hukommelse med gode værdifulde billeder… de gør dig glad

Jeg er nået der i min fotograf karriere, hvor jeg visualisere mulige scenarier af et emne i rå billeder. Og så begynder jeg at bygder op på dem i hovedet.  Det er også fordi alting bliver skabt to gange. Først som et troværdig billede i skaberens hoved, og bagefter i virkelighed. Jeg nyder hele processen enormt meget, for jeg bearbejder billedet gentagende gange i hovedet indtil det bliver ført i liv i virkelighed. 

Jeg har fotograferet i mange år – faktisk helt siden 1980. Jeg var ganske selvlært indtil for 5 år siden, men et overtal af tilfældige resultater på billeder, jeg tog – og selvfølglig gentagende frustrerende øjeblikke, fik mig til at tage en 2-årig weekend uddannelse ved fotograf mester Kim Skovsby, hvor jeg bedre begyndte at forstå hvad, jeg lavede. Og så begyndte jeg at få kontrol over billederne. Jeg har aldrig fortrudt min investering i uddannelsen, for ikke kun jeg fik kontrollen over kameraet, men også startede gode relationer til en hel masse spændende kloge mennesker, som jeg kan spare med fagligt. 

Jeg føler mig efterhånden så veludrustet, at jeg søger internationalt anerkendelse på mine billeder. Jeg har bl.a. fået anerkendelse på 4 af mine billeder indtil nu – 16 nov. 2021. Dem vil jeg gerne invitere dig til at se på her på 1x.com. Alle billederne på 1x.com bliver nøje vurderet af eksperter med mange års erfaring og så bliver de publiceret på siden. Du kan læse mere om 1x.com på https://1x.com/about

Jeg fotograferer kun for nydelse, når jeg synes godt om et emne eller spændende opgave. Men jeg vil klart meddele, at jeg nyder mest at skyde portrætter. Det kan nu være i studiet, hvor jeg udfordrer mig selv med at lege med lyset, eller også udendørs, hvor “mother nature” stiller det rigtige lys til rådighed at lege med. Men selvom jeg ikke har gjort det til mit hoved erhverv, betyder det ikke, at det er gratis at blive fotograferet af mig. Jeg synes selv, jeg opererer med symbolske fair priser, som reflekterer min entusiasme for faget frem for økonomiske motiver. 

Jeg gælder mig rigtig meget til at høre fra dig og om dit behov for gode billeder. Du kan nemt komme i kontakt med mig på kontakt siden her: www.kliklik.dk/kontakt