Gratis

MODEL FOR 1 DAG:
Det hænder, at jeg en gang imellem mangler modeller til mine projekter, afprøvning af lyslægning, poseringer, opdatering af min portefølje osv. Disse opgaver laver jeg typisk på TFDC (Time for digital copy), hvilket betyder, at der IKKE opkræves penge for sådan en session.

Billederne kan efterfølgende benyttes af både fotograf og model til markedsføring såfremt enkelte betingelser er opfyldt.

BETINGELSER FOR TFDC SAMARBEJDE

  • Fotografen, Hamid Aminrezai, har ophavsret på billederne, og kan frit anvende disse på sociale medier, egen hjemmeside, internet, udgivelser, konkurrencer, salg og i markedsføringsmæssige sammenhænge.
  • Fotografen kan bruge billeder i ovennævnte situationer uden videre samtykke fra modellen.
  • Modellen må benytte billederne personligt eller ifm. Markedsføring for sin modelkarrier.
  • Ved brug af billederne, skal fotografen, Hamid Aminrezai krediteres med navn og/eller link til hjemmesiden https://kliklik.dk eller en af fotografens sociale medie sider på Facebook, Instagram eller andet skriftligt aftalt.
  • Fotografen, Hamid Aminrezai, forbeholder sig retten til – uden begrundelse – at takke nej til et samarbejde.
  • Vi underskriver en “FOTOAFTALE” baseret på TFDC modellen ved sessionenstarten eller umiddelbart efter.
VIGTIGT:
Udeblevelse eller afmelding i allersidste øjeblik (op til to timer) FØR sessionen påbegyndt vil udløse et gebyr på kr. 300,-. Foreberedelserne har krævet planlægning og har kostet mig en del tid.

 

Jeg bruger “wetransfer.com” til at sende billeder til kunder. Man modtager en mail fra “wetransfer.com” med mulighed for download af filerne inden 7 dage.  Jeg uploader filerne som en del af min service ganske gratis, men KUN første gang. Udløber tiden uden at man har downloadet filerne, så bliver filerne slettet fra “wetransfer.com”-serveren og jeg bliver nødt til at samle dem igen og uploade. Det kommer til at koste et gebyr på kr. 200,-. Så husk venligst at reagere på “wetransfer.com’s” meddelelse i god tid.

 

Hvis det er noget, du kan forholde dig til, så send venligst lidt information om dig selv her. Så finder vi måske en løsning, der vil passe til dit behov.