Jeg tilbyder Mine Ydelser

Jeg tilbyder mine kunder en bred vifte af ydelser i forskellige retninger. Nogen mener, at en professionel fotograf skal fokusere på én type fotografering, men til min praksis har jeg fået nok erfaring til at føle mig sikker i flere forskellige retninger.

Til begyndermodeller Personlig session Til begyndermodeller
Er du nysgerrig på eller interesseret i at være model, og du ikke har en portefølje af nok kvalitet, så er denne service noget for dig. Sammen kan vi skabe dig en professionel modelportefølje. Arbejdet foregår både i atelieret og i naturen alt efter kundens ønsker.
Følelser fanget i tiden Bryllupsfoto Følelser fanget i tiden
Ægteskab er en af de vigtigste og mest følelsesladede begivenheder i vores liv. Derfor bør valg af fotograf til dette formål behandles meget ansvarligt. Jeg har stor erfaring med at arbejde med bryllupper og går ikke glip af noget.
Forelskede par Love story Forelskede par
Hvis du er en begyndermodel, og du ikke har en portefølje af nok kvalitet, så er denne service noget for dig. Sammen kan vi skabe dig en professionel modelportefølje. Arbejdet foregår både i atelieret og i naturen alt efter kundens ønsker.
Promoverer din forretning Erhvervsfoto Promoverer din forretning
Hvis vi taler om reklamebilleder af høj kvalitet, så kan du ikke tale om besparelser, men du skal gribe sagen an med al ansvar og seriøsitet. Det fremtidige salg afhænger trods alt direkte af kvaliteten af de færdige billeder.
verdens vidundere Verdens hjørner verdens vidundere
At kunne rejse er et privilegie, som ikke alle har mulighed for. Udover det økonomiske aspekt, kræver det planlægning og målsætning. Jeg rejser for at tage billeder af fremmede steder og deres kultur. Man må gerne være nysgerrig og det giver mening for mig 😉
Den store natur Natur billeder Den store natur
Naturen er medicin for sjælen og jeg elsker at give slip for tanker ved at fotografere. Jeg bruger timevis på at skabe det billede, som behager sindet når man ser på det. I min samling er der en masse interessante billeder, som også kan bruges som pynt/Wall-Art på væggen.
This is Info Card Info Card This is Info Card
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
This is Info Card Info Card This is Info Card
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ifølge succesfuldt gennemførte projekter Mit færdighedsniveau

92
Personal Sessions
78
Love Stories
65
Weddings and Events
87
Commercial Photography

Kontakt InfoKONTAKT MIG PÅ

Error: Contact form not found.

Back to Top
Close Zoom