Erhverv Fotografi

Jeg har udført nogle få, men gode erhvervsfotografering opgaver gennem min tid som fotograf. Jeg husker godt den allerførste og størreste af dem.  Det var i forbindelse med opbygningen af det nye “Borgernes Hus” is Odense, tilbage i 2017. Det var ikke helt tilfældigt, at jeg blev valgt til opgaven. Jeg var ansat ved Odense Bibliotekerne, som IT-supporter på det tidspunkt, og havde allerede udført flere andre opgaver for biblioteket i forvejen. Heriblandt havde jeg fotograferet ved interne festlige lejligheder, events og arrangementer som “Kronprinsesse Mary’s” besøg af biblioteket (2015) og et par ministerbesøg osv. Personale fotograferinger til interne profil billeder har også været nogle stykker af. Den korte video her på siden viser “Borgerservicens kontor miljø i Odense”, med min billeder fra byggeriet 🙂

Jeg har også leget lidt med produktionen af korte erhvervsrettede video klip. Videoen på “Pianoteket.dk” forside har jeg produceret i august 2019. Vi måtte lave nogle optagelser i ODEON og i “Pianotekets butikker i både Odense og i København. Meget spændende og behagelig samarbejde. Jeg modtog en klar punktopstillet beskrivelse af opgaven, og så aftalte vi datoer. Det gik ganske gnidningsfrit, med et fantastisk resultat, især taget i betragtning, at det var min første video af slagsen.

Jeg beskæftiger mig hovedsageligt med personale portrætter, stemningsbilleder af kontor miljøer og produktionen. Men skulle der være events og arrangementer, så kan jeg også være med til opgaven.

Er du nystarter/iværksætter, så kontakt mig. Mon ikke du også får præcis det, du søger.