Natur & Landskab

Natur og landskab påvirker os på magisk vis. Det giver mig ro i sjælen, og får mig det til at fordybe mig i dens farver og skønhed med beundring. Jeg tilbringer rigtig mange timer derud når jeg endelig har mulighed for det. Ikke nok med det, endelig glæder jeg mig til at gå i gennem billederne og redigere dem allerede inden jeg er færdig med dagens opgave. Jeg nyder det bokstaveligt flere gange. 

Resultatet er naturligvis rigtig mange naturbilleder, optaget forskellige skønne steder i både det smukke danske landskab og også i udlandet. De kan med fordel komme op og pynte  på væggen i stuen, kontoret eller der, hvor man synes, de kan være.  Navnet “Wall-art” tillader jeg mig at stjæle fra andre kunstnere, der som producere ligende dog. Jeg har dog kun et par eksempler af dem her. Det kunne også være spændende at høre om du går og tænker på noget særligt, som sikkert ikke vist frem her. Eller også hvis du gerne vil have, så kan du bestille mig til at fotografere det landskab, som du selv beundrer. På den måde skaber man en helt anden tilknytningsforhold til sit værk. Jeg har selv ét særligt billede i størrelse 1,5 x 2 m, produceret i aluminium, hængende i mit alrum.

Jeg har masser af natur og landskab billeder på min Instagram side. Besøg mig også der og følg mig. Jeg er også stolt over, at indtil nu har et af mine naturbilleder er blevet anerkendt og publiceret af www.1x.com, som er et anerkendt aktør fotografering området.

Så skynd dig at kontakt mig her for flere oplysninger.